GINOP-1.2.9-20-2021-03631

  • A kedvezményezett neve: KIS-DINASZTIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Technológiai korszerűsítés megvalósítása a KIS-DINASZTIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál
  • A szerződött támogatás összege: 6 990 480 Ft
  • A támogatás mértéke: 70%

-       A projekt tartalmának bemutatása: A gazdasági kihívásokhoz való alkalmazkodás, illetve a technológiai megújulás érdekében cégünk jelen eszközbeszerzéssel, illetve a vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházással szeretné a vállalkozás versenyképességét, hatékonyságát növelni, s ezáltal munkavállalói létszámát megtartani, illetve gyarapítani. Vállalkozásunk jelenleg 2 fő munkavállalót foglalkoztat, így a tervezett fejlesztés végrehajtásához rendelkezünk a megfelelő humán és tárgyi kapacitásokkal, illetve infrastruktúrával. Célunk, hogy a jelen gazdasági kihívásokra sikeresen választ adó vállalkozások körébe tartozzunk, s jelen fejlesztés által versenyképességünk fenntartható legyen, illetve a technológiai korszerűsítés által innovatív, hozzáadott értéket növelő fejlesztés valósulhasson meg.

Jelen pályázat keretében a tervezett beruházás hozzájárulna ahhoz, hogy professzionális és modern konyhatechnológiai eszközök által minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, a vevői igényeket ki tudjuk elégíteni. Egységünk gépparkja elavult, régi, nagy energiafogyasztású gépekből áll. Célunk a pályázat keretében a gépparkunk modernizálása energia hatékonyságának növelése. Cégünk hatékonyságát általánosságban is növelik az új berendezések, hiszen tetemes kiadásunk van a szervizelésükkel, valamint leállásuk, a termelésből való kiállásuk problémát jelent.

A konyhatechnológiai eszközök beszerzésének indokolása az alábbi:

- Kombi sütő, pároló: Innovatív, mert olyan ételeket tudunk a segítségével készíteni, amit a jelenlegi géppark nem tesz lehetővé. A nagyságából adódóan a vendéglátásban kiválóan használható, minőségi ételek előállítását teszi lehetővé, illetve az adagszám növelése is megoldható a segítségével.

- Elektromos főzőzsámoly: Masszív és erős felépítésű elektromos főzőzsámoly, melynek teste teljesen rozsdamentes acélból épült fel. Nagy teljesítményű és nagy mennyiségű főzésre használatos eszköz, így a vendéglátás során elengedhetetlen. Teljesítményének köszönhetően gyors a felfűtés, mellyel energiát takaríthatunk meg.

- Hűtőkamra: A tárolás, raktározás elengedhetetlen tartozéka, több hűtőt vált ki, gazdaságosabb, hiszen a külső aggregátor miatt nem melegíti a belső teret

- Ipari pohármosogató gép: A víz és mosószer-felhasználásunk csökkentését várjuk tőle, valamint kollégáink munkáját szeretnénk segíteni a berendezéssel. Minden konyhán kritikus fontosságú az edények, poharak, evőeszközök és egyéb konyhai eszközök tisztasága. A piszkos eszközök a vendégeket elriasztják, az élelmiszerbiztonságot és higiéniát ellenőrző felügyeletet pedig mágnesként vonzzák. Célunk, hogy üzletünk fejlődjön és egyre több vendéget tudjon kiszolgálni, ezért több szempontból is elkerülhetetlenné válik egy ipari pohármosogatógép megvásárlása.

A fenti gépek beszerzése a meglévő eszközállományunkhoz képest egyértelmű technológiai fejlődést eredményez. A technológiai korszerűsítés által vállalkozásunk piacképesebbé, minőségi ételek elkészítése által jobb szolgáltatóvá és technikailag fejlettebbé válhat, termelékenysége növekszik.

Az épület hőtechnikai adottságainak javítása, hőveszteségének csökkentése érdekében célunk a vendéglő energetikai felújítása, melynek során a meglévő nyílászárókat szeretnénk kicserélni. 38 nm-en Gelan 2 rétegű, hőszigetelt műanyag nyílászárókat, s 5 nm-en Velux fa nyílászárókat tervezünk beépíteni.

 

  • A projekt fizikai befejezési dátuma: 2022.07.31.
  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-03631

 

 

Tel.: 06 20 925 5571  ||  Cím: 9144 Kóny Kölcsey u 88 HRSZ.  ||  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Széchenyi 2020